Over ons

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of is er een onderdeel aan je fiets kapot? Kom dan langs bij dé fietsenwinkel van regio Ninove.

Over Arse Sport: dé fietsenwinkel in regio Ninove

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Of is er een onderdeel aan je fiets kapot en wil je dit laten herstellen? Kom dan langs bij dé fietsenwinkel van Ninove en omstreken. Sinds 1992 is Arse Sport gekend voor een uniek gamma aan producten en een sterke service.

Je kan bij ons terecht voor racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, hybrides en de verhuur en verkoop van e-bikes. We verkopen verschillende modellen van onder meer MMR, TREK, Oxford, Norta en O2Feel. MMR, waar wij exclusief verdeler van zijn in België, biedt bovendien een levenslange garantie op het frame.

Als erkend Shimano Service Center hebben wij altijd een groot aantal originele wisselstukken en fietsonderdelen permanent in voorraad. Zo kunnen we je snel weer op weg helpen en zit je niet verveeld met lange wachttijden.

Naast nieuwe fietsen hebben wij een ruim assortiment aan fietsaccessoires. Denk hierbij aan fietscomputers, powermeters, kledij, voeding, helmen en brillen van merken als Shimano, Laser, Giro, Bell en Oakley. Wil je meer comfort én betere prestaties op de fiets? Bij ons kan je ook terecht voor een bikefitting op jouw maat.

Arse_sport_ninove

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Serge De Bilde is de drijvende kracht achter Arse Sport. Met zijn passie voor wielrennen, die hem met de paplepel is ingegeven, was het al snel duidelijk dat hij de fietswinkel van zijn vader in Ninove (Voorde) zou verderzetten. Servicegerichtheid draagt hij daarbij hoog in het vaandel. Zo kan je rekenen op korte wachttijden en een schat aan kennis en ervaring op het gebied van fietsen. Kom dus snel langs bij dé fietsenspecialist van Ninove en omstreken.

Scroll naar boven