Onderhoud en herstelling

In onze winkel kan je steeds terecht om je fiets deskundig te laten herstellen en onderhouden.

Laat je fiets onderhouden en herstellen door een specialist

Is je fiets toe aan een onderhoud? Of is hij defect en wil je hem laten herstellen? Fietsen zijn technische en gevoelige apparaten die zo nu en dan een beetje liefde, aandacht en zorg nodig hebben. Door je fiets regelmatig te onderhouden en te laten repareren door een specialist, heb je er langer plezier van en blijft de fiets in een betere staat.

Fiets_onderhoud_1

De thuisbasis voor snelle en vakkundige service

In onze winkel te Ninove (Voorde) kan je steeds terecht om je fiets deskundig te laten herstellen en onderhouden. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden we de best mogelijke service om je fiets terug perfect rijklaar te maken. Bovendien zijn wij een Shimano Service Center en hebben we een groot aantal originele wisselstukken en onderdelen permanent in voorraad, waardoor je vliegensvlug weer kan fietsen.

Ook voor het onderhoud van je e-bike

Ook een e-bike vraagt regelmatig om onderhoud. Minimaal één onderhoud per jaar is aangewezen. Gebruik je je e-bike intensief, dan houd je best rekening met een onderhoud na elke 5.000 km. Heel wat leveranciers stellen een goed en tijdig onderhoud als voorwaarde voor herstelling onder garantie. Op deze manier voorkom je ook onnodige kosten.

Fiets onderhoud

Meer informatie over fiets onderhoud

Wil je meer informatie of je fiets voor een onderhoud of herstelling binnen brengen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij zorgen dat je fiets snel en vakkundig wordt hersteld.

Ontdek ons uitgebreide gamma aan onderdelen

Ben je op zoek naar een powermeter om je wattage te kunnen analyseren na een stevige rit? Of zoek je een degelijke ketting om kilometers plezier van te hebben? Wat je ook zoekt, voor een ruime keuze aan onderdelen en accessoires voor je fiets ben je bij ons aan het juiste adres.   

Scroll naar boven