Sportvoeding

In onze winkel vind je een uitgebreid aanbod aan sportvoeding, energiedranken, -repen, -gels en dorstlessers.

Breng je energie terug op peil met de juiste sportvoeding

Om je lichaam tijdens het sporten van voldoende energie en kracht te voorzien, is het belangrijk om deze op peil te houden door de inname van specifieke sportvoeding. In onze winkel in Ninove (Voorde) vind je een uitgebreid aanbod aan sportvoeding, energiedranken, -repen, -gels en dorstlessers.

sportvoeding

Het nut van goede sportvoeding

Wielrennen is een van de bekendste en meest beoefende duursporten, geliefd bij zowel recreanten als professionals. Training of wedstrijd, het is belangrijk om voldoende energievoorraden op te bouwen in je lichaam. Veel wielrenners onderschatten immers het belang van goede sportvoeding.

Het aanvullen van de energiereserves met koolhydraten tijdens inspanningen langer dan 1 uur, kan voorkomen dat je tijdens de rit met lege benen te kampen hebt. Voldoende eten en drinken voor, tijdens en na de inspanning maakt de rit een stuk aangenamer en zorgt er tegelijk voor dat het herstel vlotter verloopt.

Keuze uit verschillende merken

Tegenwoordig is er een enorm aanbod als het op sportvoeding aankomt. Het is dus belangrijk om de juiste afweging te maken. Wij bieden sportvoeding en verzorgingsproducten aan van de merken Nutrixxion, WCUP en Neapharma. Stuk voor stuk merken die gekend zijn om hun kwalitatieve samenstellingen en goede werking.

wcup sportvoeding

Meer informatie over sportvoeding

Wil je meer informatie over sportvoeding? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij beantwoorden je vragen en geven je graag persoonlijk advies op maat.

Onze sportvoeding merken

Voor onderhoud en reparatie van je fiets

Is je fiets toe aan een onderhoud? Of is hij defect en wil je hem laten herstellen? Door je fiets regelmatig te onderhouden en te laten repareren door een specialist, heb je er langer plezier van en blijft de fiets in een betere staat. 

Scroll naar boven