E-bike verhuur

Wil je graag eens uitgebreid een elektrische fiets testen? Maak dan gebruik van onze unieke e-bike verhuur formule. 

E-bike verhuur: beleef de voordelen en het plezier van een elektrische fiets

Wil je graag eens uitgebreid een elektrische fiets testen om te kijken of het iets voor jou is? Of ben je van plan om tijdens een weekend in de Vlaamse Ardennen een fietstocht te maken met vrienden of familie? Dan kan je in onze fietsenwinkel te Ninove (Voorde) gebruik maken van onze unieke e-bike verhuur formule.

E-bike verhuur

Wat houdt het in?

Wij bieden je de kans om kennis te maken met een e-bike zonder dat je deze onmiddellijk moet aankopen. Je kan alleen of in een groep uitgebreid kennis maken met het rijden op een dergelijke fiets door er één te huren. Omdat wij het belangrijk vinden dat je met een goede fiets de weg op gaat, verhuren wij alleen kwalitatieve elektrische fietsen.

Als Shimano Service Center kunnen we je bovendien garanderen dat al onze e-bikes zeer goed onderhouden worden. Tevens zorgen wij bij het afhalen van de fiets(en) steeds voor een volledig opgeladen batterij. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kan genieten van een extra duwtje in de rug tijdens het fietsen.

Korting op de aanschaf van een e-bike

Bevalt het rijden op een e-bike je zo goed dat je na het huren een elektrische fiets wil kopen? Dan brengen wij de huurprijs in mindering van de aankoopprijs van je nieuwe e-bike. Zo kan je voordelig testen of een e-bike iets voor jou is.

Meer informatie en prijzen over e-bike verhuur

Wil je meer informatie over e-bike verhuur? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij beantwoorden al je vragen en stellen graag een offerte op maat op.

Scroll naar boven