Leasing en verzekering

Bij ons kan je terecht voor een leaseplan en/of het afsluiten van een verzekering. Zo kan je optimaal genieten van je (nieuwe) fiets.

Zorgeloos rijplezier met de fiets van je dromen

Zoek je een gezond en voordelig alternatief om dagdagelijks naar je werk te gaan? Of wil je zorgeloos gebruik kunnen maken van je e-bike of racefiets? Dan kan je in onze winkel in Ninove (Voorde) terecht voor een leaseplan en/of het afsluiten van een verzekering. Zo kan je optimaal genieten van je (nieuwe) fiets.

Fiets leasen

Lease je fiets via het werk

De fiets is vandaag het ideale vervoersmiddel om je te verplaatsen als het over woon-werkverkeer gaat. De ellenlange files op weg naar het werk en het grote parkingprobleem op bedrijfsterreinen zijn een feit. Gebruik daarom de fiets als alternatief om naar het werk te rijden.

O2o biedt een interessant leaseplan aan, waarbij je zelf kan bepalen welke fiets je wil aanschaffen. Je hoeft je vervolgens over niets zorgen te maken: zij houden je fiets in perfecte staat en helpen je uit de nood in heel België. Zo heb je steeds je droomfiets in topstaat aan een vaste bijdrage.

Kies voor een goede verzekering

ENRA is dé specialist in tweewielerverzekeringen. Zowel in Nederland, België als Duitsland werken ze nauw samen met aangesloten fietsenwinkels. Ze laten je zorgeloos genieten van je (elektrische) fiets. Is je fiets gestolen of heb je te maken met schade of pech? ENRA staat voor je klaar. Voor zowel gewone fietsen als elektrische fietsen bieden ze voordelige verzekeringen.

Lease verzekering Ninove

Meer informatie over leasing of een verzekering

Heb je besloten om een fiets te leasen? Of wil je meer informatie over een verzekering? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij helpen je graag verder.

Onze leasing- en verzekeringsmerken

Beleef de voordelen van een e-bike

Wil je graag eens uitgebreid een elektrische fiets testen om te kijken of het iets voor jou is? Dan kan je in onze fietsenwinkel te Ninove (Voorde) gebruik maken van onze unieke e-bike verhuur formule.

 

Bevalt het rijden op een e-bike je zo goed dat je na het huren een elektrische fiets wil kopen? Dan brengen wij de huurprijs in mindering van de aankoopprijs van je nieuwe e-bike!

Scroll naar boven