Fietskledij

Plezier op de fiets begint bij het vinden van passende fietskledij. Bij ons vind je een ruim assortiment voor zowel dames als heren.

Fietskledij in verschillende maten en modellen

Plezier op de fiets begint bij het vinden van passende fietskledij. In onze winkel in Ninove (Voorde) hebben we dan ook een ruim assortiment aan fietskleding voor zowel dames als heren. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor allerlei accessoires van verschillende merken om je outfit compleet te maken. Denk hierbij aan helmen, (over)schoenen en brillen.

Fietskledij

Waar op letten bij aankoop van fietskledij?

Belangrijk voor zowel dames als heren is de pasvorm en de bewegingsvrijheid. Tijdens het fietsen moet je ongeremd je benen kunnen bewegen voor de beste prestaties en comfort. Om deze reden is fietskleding gemaakt van zeer elastische stof welke een nauw aansluitende pasvorm verzekerd en je niet zal belemmeren in je bewegen. Deze vormt zorgt uiteraard ook voor een betere aerodynamica.

Ga voor een optimale bescherming met fietsaccessoires

Niet alleen fietskledij is belangrijk voor een optimale fietservaring. Beschermende accessoires zijn eveneens onmisbaar. Een goede fietshelm biedt niet alleen voor wielrenners en mountainbikers een optimale bescherming, ook voor vrijetijdsfietsers is het een veilige aanvulling. Daarnaast heb je als wielrenner behoefte aan goede fietsschoenen, fietshandschoenen en een sportbril. Kortom, met alleen fietskledij is de outfit van een fietser nog niet compleet. Kom daarom langs in onze winkel om een volledig tenue samen te stellen.

Fietsbril

Meer informatie over sportkledij

Wil je meer informatie over sportkledij? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij beantwoorden al je vragen en geven je graag persoonlijk advies op maat.

Onze fietskledij merken

Ontdek ons uitgebreide gamma aan onderdelen

Ben je op zoek naar een powermeter om je wattage te kunnen analyseren na een stevige rit? Of zoek je een degelijke ketting om kilometers plezier van te hebben? Wat je ook zoekt, voor een ruime keuze aan onderdelen en accessoires voor je fiets ben je bij ons aan het juiste adres.   

Scroll naar boven