Shimano Service Center

Jouw fiets heeft geen geheimen voor ons! Wij helpen je graag en geven graag advies.

Shimano SC logo

Of je nu je fiets gebruikt voor sport, woon-werkverkeer of voor recreatie, betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat je optimaal van jouw fiets kunt blijven genieten. Regulier onderhoud door professionals garandeert een langer leven van jouw fiets en een verhoogd rijplezier. En voorkomt ook onverwachte en vermijdbare kosten. Laat daarom je fiets onderhouden bij een officieel Shimano Service Center.

SSC_foto

Waarom een Shimano Service Center?

Bij een Shimano Service Center mag je excellente service verwachten van de mensen die jouw fiets het beste kennen. Je hoeft je hier geen zorgen te maken over kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis en veiligheid. We doen er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om goed voor je fiets te zorgen. Je kunt ons alles vragen. Wij helpen je graag en geven graag advies. We tonen ook graag onze expertise in wat wij voor je doen – telkens weer.

Wij leveren uitstekende fiets service:

  • Uitgevoerd door Shimano getraind en gecertificeerd personeel
  • Gebruik van originele onderdelen
  • Toepassen van de laatste Shimano technologieën
SSC_foto1

Meer informatie over onze service

Wil je meer informatie of je fiets voor service binnen brengen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij zorgen als officieel Shimano Service Center dat je fiets snel en vakkundig wordt hersteld.

Scroll naar boven