Racefietsen

Wil je een nieuwe koersfiets kopen die bij jouw rijstijl past? Dan ben je bij Arse Sport te Ninove (Voorde) aan het juiste adres.

Ga voor een racefiets op jouw maat

Met extreem lichte frames, smalle banden en aerodynamische designs zijn racefietsen de meest sportieve fietsen voor op de weg. Kenmerkend is de hogere positie van het zadel ten opzichte van het stuur. Wil je een nieuwe koersfiets kopen die bij jouw rijstijl past? Dan ben je bij Arse Sport te Ninove (Voorde) aan het juiste adres.

youtube-video-thumbnail

Groot aanbod aan koersfietsen

Ons assortiment aan lichtgewicht koersfietsen bestaat uit racefietsen met een stalen, aluminium of carbon frame. In onze winkel te Ninove zorgen we voor een correcte montage. Combineer dit met onze bikefitting en je hebt gegarandeerd een fiets die jou op het lijf is geschreven.

Naast Trek zijn wij exclusief verdeler van MMR bikes in België. Dit Spaanse merk biedt een optimale prijs-kwaliteit verhouding en geeft levenslange garantie op het frame. Hun aanbod bestaat naast racefietsen ook uit mountainbikes en urban bikes. Elke sportieve rijder vindt er dus zijn gading.

Racefietsen voor beginners en gevorderden

De wielersport is reeds lang een geliefde sport in België en wordt steeds populairder. Het is een sport die niet alleen door fanaten beoefend wordt. Meer en meer mensen kopen een koersfiets voor in hun vrije tijd of zelfs woon-werk verkeer. Een gezonde activiteit in de buitenlucht, waarbij je door prachtige landschappen rijdt.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je besloten om een racefiets te kopen? Laat je dan vooraf goed adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze racefiets merken

Ook voor al je fietskleding

Heb je de racefiets van je dromen gevonden? Dan kan je bij ons ook terecht voor passende fietskledij. In onze winkel in Ninove (Voorde) hebben we een ruim assortiment aan fietskleding voor zowel dames als heren en accessoires van verschillende merken om je outfit compleet te maken.

Scroll naar boven