Kinderfietsen

Zorg voor een onvergetelijke eerste fietservaring voor je kind. Kies een fiets die veilig is, comfortabel rijdt en betrouwbaar is.

Veilige en stoere kinderfietsen voor alle leeftijden

Of je nu op zoek bent naar de eerste echte kinderfiets, een leuke loopfiets of een stoere mountainbike, ook voor de kleinsten onder ons hebben we een mooie keuze aan degelijke en veilige kinderfietsen. We helpen je in onze winkel in Ninove (Voorde) graag om de perfecte fiets voor jouw kapoen te vinden. De juiste maat, een goede zithouding, maar ook het design en de uitstraling van de fiets komen daarbij aan bod.

kinderfietsen-ninove

Een kinderfiets voor ieder kind

Zorg voor een onvergetelijke eerste fietservaring voor je kind. Kies een fiets die veilig is, comfortabel rijdt, betrouwbaar is en eenvoudig te gebruiken. We hebben keuze uit kinderfietsen van o.a. de merken Bike Fun Kids, TREK, MMR en First bike. Zo vind je bij ons altijd een kinderfiets die bij jouw kind past. Wij leveren de fietsen rijklaar af, zodat je kind onmiddellijk kan fietsen.

Veiligheid voorop

Gaat je kleine coureur fietsen? Denk dan zeker ook aan een passende helm. De hoofdomtrek is een eerste indicatie voor de maat van de helm. De verschillende modellen verschillen echter ook in pasvorm. Enkel een goed zittende fietshelm biedt voldoende bescherming. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je besloten om een kinderfiets te kopen? Laat je dan vooraf goed informeren. Neem contact met ons op of kom samen met je kind langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze kinderfiets merken

Ruime keuze aan accessoires

Op zoek naar een veilige helm voor je kleine coureur of jezelf? Enkel een goed zittende fietshelm biedt voldoende bescherming. Wij adviseren je dan ook graag bij het maken van de juiste keuze. Klik snel verder voor meer info over ons assortiment aan accessoires.

Scroll naar boven