E-bikes

De elektrische fiets wint steeds meer aan populariteit. Daarom bieden wij een uitgebreid gamma aan e-bikes van topkwaliteit aan.

Rij sneller, verder en langer met een e-bike

De elektrische fiets is niet meer uit het straatbeeld weg te denken en wint steeds meer terrein. Om aan de grote vraag te beantwoorden hebben we een ruim aanbod elektrische fietsen. Voor recreatief gebruik, voor woon-werkverkeer, voor lange of korte afstanden, voor vervoer van kinderen… Kortom, voor elk wat wils.

e-bike Ninove

Verschillende soorten en merken

Je koopt niet zomaar een e-bike. Een elektrische fiets is niet goedkoop en dus wil je goed geïnformeerd worden en zeker van je zaak zijn. Wij geven je graag professioneel advies en hebben in onze winkel in Ninove (Voorde) een uitgebreid aanbod elektrische fietsen geschikt voor elk type fietser. Zo kan je bij ons terecht voor elektrische hybrides, mountainbikes, speed pedelecs en vouwfietsen van o.a. de merken TREK, Jools, Oxford, O2Feel, Norta en Venturelli.

Test het gemak van een e-bike

Een testrit zegt vaak meer dan een vergelijking van technische details. De fietsen onderscheiden zich immers niet alleen in zithouding en afwerking, maar ook het versnellingsapparaat en de verschillende soorten motoren beïnvloeden het rijgedrag van de fiets.

Je kan bij ons niet alleen een testrit maken op een e-bike, maar deze ook een weekend lang huren. Besluit je vervolgens een e-bike aan te schaffen? Dan wordt de huurprijs op de aankoopprijs in mindering gebracht!

Meer informatie en offerte op maat

Wil je meer informatie over e-bikes? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze e-bike merken

Beleef de voordelen van een e-bike

Wil je graag eens uitgebreid een elektrische fiets testen om te kijken of het iets voor jou is? Dan kan je in onze fietsenwinkel te Ninove (Voorde) gebruik maken van onze unieke e-bike verhuur formule.

 

Bevalt het rijden op een e-bike je zo goed dat je na het huren een elektrische fiets wil kopen? Dan brengen wij de huurprijs in mindering van de aankoopprijs van je nieuwe e-bike!

Scroll naar boven