Hybride fietsen

Hybrides zijn veelzijdige fietsen met één simpel doel: het makkelijker dan ooit maken om elke dag een stukje te rijden.

Ga voor het beste van 2 werelden met een hybride fiets

Een hybride fiets combineert het beste van twee werelden in één fiets. Dagdagelijks rij je ermee naar je werk en in het weekend kan je eropuit voor een toertocht of sportieve rit. Het is een kruising tussen een stadsfiets en een sportfiets.

hybride fiets ninove

De voordelen van een hybride fiets

Hybrides zijn veelzijdige fietsen met één simpel doel: het makkelijker dan ooit maken om elke dag een stukje te rijden. De fietsen zijn voorzien van een licht aluminium frame, waardoor ze een uitstekende wendbaarheid en stabiliteit hebben.

De sportieve zithouding en de verstelbare stuurpen, zorgen ervoor dat je tijdens de langere ritten geen last krijgt van je rug. De afmontage van hybride fietsen bestaat uit een derailleurversnelling met een groot aantal versnellingen, zodat je ook in de zwaarste omstandigheden nog soepel en licht kan fietsen.

Een fiets op jouw maat

Of je nu zoekt naar een degelijke en betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik of een sportmodel om meer te bewegen en buiten te komen, wij hebben de perfecte hybride voor jou. Je hebt in onze winkel in Ninove (Voorde) keuze uit hybrides van o.a. merken als TREK, Oxford en Norta. Kortom, bij ons vind je zeker een hybride op jouw maat.

Meer informatie en offerte op maat

Heb je besloten om een hybride fiets te kopen? Laat je dan vooraf goed adviseren. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze hybride fiets merken

Voor onderhoud en reparatie van je fiets

Is je fiets toe aan een onderhoud? Of is hij defect en wil je hem laten herstellen? Door je fiets regelmatig te onderhouden en te laten repareren door een specialist, heb je er langer plezier van en blijft de fiets in een betere staat. 

Scroll naar boven