Mountainbikes

Of je nu een hardtail mountainbike, een full suspension of een dames mountainbike zoekt, we hebben ze allemaal voor je klaar staan.

Bedwing elk terrein met een mountainbike

Klopt jouw hart sneller bij de gedachte aan modderige tracks, scherpe bochten en technische afdalingen? Mountainbikes zijn gemaakt om op elk terrein te kunnen fietsen. Of je nu een hardtail mountainbike, een full suspension (Fully) of een dames mountainbike zoekt, we hebben ze allemaal voor je klaar staan. Ook voor elektrische mountainbikes kan je bij ons terecht. In onze winkel in Ninove (Voorde) bieden wij een ruim assortiment mountainbikes aan waarmee je de mooiste mtb routes kan ontdekken.

youtube-video-thumbnail

Kies een mountainbike die bij jou past

Voor je een mountainbike aanschaft, is het verstandig om goed na te denken wat je van een fiets verwacht. Wil je een mountainbike met een zeer licht frame om de snelste tijden neer te kunnen zetten? Of wil je een mountainbike die tegen alles bestand is, zodat je ook de ruigste terreinen kan bedwingen? We beschikken over een ruime keuze mountainbikes van de merken MMR en Trek in aluminium en carbon.

Verhoog je rijcomfort

We geven niet alleen graag advies om de best passende fiets voor jou te vinden. We helpen je ook met de keuze van het juiste framemaat en het vinden van een comfortabele positie op je fiets. Een goed afgestelde fiets kan blessures voorkomen en het rijcomfort verhogen!

Meer informatie en offerte op maat

Heb je besloten om een mountainbike te kopen? Laat je dan vooraf goed adviseren. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Onze mountainbike merken

Ontdek ons uitgebreide gamma aan onderdelen

Ben je op zoek naar een powermeter om je wattage te kunnen analyseren na een stevige rit? Of zoek je een degelijke ketting om kilometers plezier van te hebben? Wat je ook zoekt, voor een ruime keuze aan onderdelen en accessoires voor je fiets ben je bij ons aan het juiste adres.   

Scroll naar boven