Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws uit de fietswereld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Ga op avontuur met de Trek Powerfly e-mtb

De Powerfly is de Trek e-mtb voor avontuurlijke fietsers die meer van de wereld willen zien. Powerfly e-mtb’s zijn krachtig, capabel en geweldig leuk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hardtail- of full suspension-uitvoeringen. Bergop fietsen wordt een stuk eenvoudiger en je kan langer blijven doorfietsen.

Ultieme e-mtb-veelzijdigheid

De Powerfly kan tegen een stootje en is dus ideaal voor zowel singletrack-avonturen als pittige woon-werktrajecten. Op de hardtail-modellen kan een achterdrager gemonteerd worden, zodat je indien gewenst iets extra kan meenemen.

Bij de meeste e-bikes hangt de accu aan de onderbuis, waar vuil en modder vrij spel hebben en waardoor het afnemen van de accu een lastige en vuile opgave kan zijn. Met RIB verwijder je de accu aan de aandrijfzijde, waar hij goed beschermd zit en vlot bereikbaar is.

Superieure trail-technologie

Specifieke trail-technologie zoals Active Braking Pivot, Straight Shot onderbuis en RE:aktiv dempers op de full suspension-Powerfly-modellen zorgen voor een soepel en betrouwbaar rijgedrag, zodat je onbezorgd kan genieten van je rit.

Meer informatie over de Trek Powerfly e-mtb

Wil jij de Trek Powerfly eens van dichtbij bekijken of een testrit maken? Kom dan langs in onze winkel te Ninove. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven