Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws uit de fietswereld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Reserveer nu jouw nieuwe Trek Allant+

Met de Allant+ is meer mogelijk dan ooit. De batterij houdt het langer vol en je ontdekt veel meer van je omgeving. Elke boodschap wordt een excuus om snel even de fiets te nemen. De lange rit naar je werk wordt een dagelijks cadeautje. Bergen worden heuveltjes. En je auto wordt je noodoplossing. Wat je ook doet en waar je ook naartoe gaat, het leven is mooier met de Allant+.

In een mum van tijd op je werk

Geen files meer. Met de krachtige, snelle aandrijfsystemen van Bosch ben je in een oogwenk op de plaats van bestemming. De intuïtieve bediening en handige, geïntegreerde accessoires maken je fietsritje nog zorgelozer.

De Allant+ is ontworpen vanuit een minder-is-meer-filosofie en heeft als uitgangspunt een optimale rijervaring in combinatie met een elegant, gestroomlijnd uiterlijk. Maar vergis je niet in die sierlijke eenvoud – elk aspect van de e-bike is zorgvuldig overdacht en uitgevoerd, en zorgt voor meer comfort en fietsplezier.

Meer vermogen, meer snelheid en meer kilometers met Bosch

Elke Allant+ heeft een krachtige, hogecapaciteit accu van Bosch. Sommige e-bikes zijn voorzien van Bosch’ nieuwe 625 Wh accu voor een nog grotere actieradius. Je kan de accu op of los van de fiets opladen met de meegeleverde oplaadkabel; Trek’s gepatenteerde Removable Integrated Battery (RIB)-systeem betekent dat de accu zonder gereedschap afneembaar is.

Reserveer nu jouw Allant+ bij Arse Sport

Heb jij interesse in de nieuwe speedelec van Trek? Kom dan langs in onze winkel te Ninove. Deze veelzijdige en complete e-bike is vanaf nu in verschillende uitvoeringen en kleuren te reserveren. De eerste leveringen zijn voorzien rond half januari 2020.

Scroll naar boven