Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws uit de fietswereld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Ontdek de nieuwe Trek bikes

De volledig vernieuwde Domane is de snelste, slimste en meest veelzijdige endurance racer die Trek ooit heeft gemaakt. Hij heeft een compleet nieuw, aerodynamischer frame met de vertrouwde comfortabele IsoSpeed-techniek waardoor je langer kunt rijden en minder moe wordt. Verder heeft hij meer geïntegreerde kenmerken waardoor het de perfecte allround racefiets is voor een zeer brede groep wielrenners.

De geavanceerde aerodynamica van de Madone

De nieuwe Madone is dan weer een klasse apart. Hij is snel, licht, soepel en gemaakt om je alle voordelen te geven in snelheid en stuurgedrag. Van de meest verfijnde racefietsen ter wereld is de Madone de enige die een optimale mix biedt van geavanceerde aerodynamica, superieure rijkwaliteiten en onovertroffen integratie. Elk element van de Madone is gericht op een ongekende mate van integratie waardoor de Madone de snelste en meest geavanceerde keuze op de weg is.

Achtereenvolgens de nieuwe Domane, Madone en Powerfly

Maak je speeltuin groter met een Trek Powerfly

De Powerfly is de Trek e-mtb voor avontuurlijke rijders die meer van de wereld willen zien. Powerfly e-mtb’s zijn krachtig, capabel en geweldig leuk – en ze zijn er naar keuze in verschillende hardtail- of full suspension-uitvoeringen. Je gaat er sowieso gemakkelijker mee bergop en je kunt langer blijven doorfietsen.

Kom jouw droomfiets ontdekken bij Arse Sport

Wil jij deze nieuwe fietsen van Trek weleens van dichtbij bekijken of er zelfs een testrit op maken? Kom dan langs in onze winkel te Ninove. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven