Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws uit de fietswereld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Elite Direto X: interactieve direct drive trainer aan een scherpe prijs

De Elite Direto X is de langverwachte opvolger van de mateloos populaire Direto. Deze gloednieuwe Italiaanse fietstrainer biedt absolute topkwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Hij is stiller, nauwkeuriger én krachtiger dan zijn voorganger!

Analyseer je prestaties tot in de kleinste details

De nieuwe Elite Direto X heeft op alle vlakken vooruitgang geboekt ten opzichte van zijn voorganger Direto. De interne vermogensmeter werd geüpgraded waardoor je gericht kan trainen op basis van zeer accurate gegevens. Doordat de trainer zowel met bluetooth- als ANT uitgerust is kan je een grote hoeveelheid data verzamelen waardoor je je eigen prestaties nauwgezet kan opvolgen tijdens het Zwiften of in de My E-Training App. Een bijkomend voordeel aan Elite is dat je de training App maar liefst 12 maanden gratis mag uitproberen.

Met een stijgingspercentage van 18% kan je écht ervaren hoe zwaar de Redoute of de Muur van Huy is. Dit maakt je Zwift ervaring nog leuker en realistischer. Deze nieuwe Direto simuleert ongekend hoge wattages. Deze fietstrainer van topkwaliteit kent geen grenzen!

Test de Elite Direto X trainer in onze winkel!

Heb je vragen of wil jij de Elite Direto X eens testen? Kom dan langs in onze winkel te Ninove. Wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven