Nieuws / blog

Op deze pagina vind je een interessant artikel, boeiende weetjes en het laatste nieuws uit de fietswereld. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Kijk dan op onze nieuwspagina of neem contact met ons op. 

Cadeautips voor donkere en koude dagen

Het is bijna zover, 22 december is officieel de kortste dag van dit jaar. De donkere en koude dagen voor en na kerst zijn voor heel wat fietsers geen leuke periode. Maar laat je niet afschrikken, want met de juiste accessoires fiets je veilig én comfortabel in het donker.

Goede fietsverlichting en reflectie zijn een must

Koop een goede set fietsverlichting! De investering betaalt zich dubbel en dik terug. Je ziet niet alleen alles sneller en beter, maar je fietst ook veel minder onzeker in het donker. En het belangrijkste: je bent goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Ook reflectie op je kleding is van belang. Ga daarom het liefst voor een opvallende jas en handschoenen die voorzien zijn van verschillende reflecterende elementen, zodat je ook in donkere omstandigheden goed gezien zal worden. Deze zijn bovendien meestal winddicht en waterafstotend zodat je in alle weersomstandigheden droog en warm blijft. Uiteraard is ook een helm een must voor de veiligheid! Bij ons vind je verschillende merken en modellen waaronder het Belgische topmerk Lazer.

Thuis op de interactieve trainer

Fiets je liever niet in het donker? Ook dan hoef je zeker niet stil te zitten. Zo kan je bij ons terecht voor de nieuwste Elite Direto X direct drive trainer. Hiermee kan je ook in de winter je conditie perfect op peil houden. Deze gloednieuwe Italiaanse fietstrainer biedt absolute topkwaliteit aan een zeer scherpe prijs.

Vraag naar onze cadeaubon

Ben je op zoek naar een kerstcadeau, maar weet je niet wat te kiezen? Vraag dan zeker naar onze cadeaubon. Zo kan de gelukkige zelf zijn of haar perfecte cadeau komen uitkiezen. Kom voor meer informatie langs in onze winkel in Ninove, wij helpen je graag verder.

Scroll naar boven