Promoties

Bekijk onze fietspromoties hier op de website of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde).

Emonda_SL6

Trek Emonda SL 6 - maat 54 & 56

De Émonda SL 6 heeft voor een carbon racefiets precies de juiste balans tussen prijs en prestaties. Hij heeft een ultralichte OCLV Carbon frameset, een high-end Ultegra-aandrijving en een hoogwaardige wielset - en dat alles voor een uitzonderlijke prijs. Het is een racewaardige klimmer, maar tevens een serieuze optie voor een hele brede doelgroep van wielrenners.

Normale prijs € 2.499, nu in promotie voor € 1.859

Trek Emonda SL 6 Pro - maat 56

De Émonda SL 6 Pro combineert de voordelen van een ultralicht OCLV carbon frame met een Ultegra aandrijving van wedstrijdniveau en lichtgewicht Bontrager Aeolus Pro 3 carbon wielen. Daarmee is deze carbon racer de perfecte keuze voor een brede doelgroep van racefietsers die snelheidswinst uit de wielen willen halen en tegelijkertijd meer controle willen hebben.

Normale prijs € 3.249, nu in promotie voor € 2.559
Emonda_SL6_pro
Emonda_SL6_disc

Trek Emonda SL 6 Disc - maat 52, 54 & 56

De Emonda SL 6 Disc heeft alle voordelen van een ultralichte carbon racefiets met als extraatje de weersonafhankelijke remkracht van hydraulische schijfremmen. Een volledige Shimano Ultegra aandrijving en steekassen voor en achter, maken hem tot de ideale keuze voor snelle roadies die onder alle weersomstandigheden de extra betrouwbaarheid van schijfremmen waarderen.

Normale prijs € 2.999, nu in promotie voor € 2.329

Trek TM4+ Lowstep

De TM4+ Lowstep is een elektrische trekkingfiets die ontworpen is volgens de uitgangspunten van onze Ultimate Comfort Philosophy. Elk element van deze fiets is gericht op de hoogste mate van comfort op lange avontuurlijke tochten, recreatieve toeren en dagelijkse ritjes. Hij heeft een lichtgewicht aluminium frame, een 500 Wh accu die in de onderbuis is geïntegreerd, een krachtige Bosch motor die ondersteunt tot snelheden van 25 km/u, en een 10-speed Shimano aandrijving met een breed versnellingsbereik, ideaal voor heuvelachtig terrein.

Normale prijs € 3.599, nu in promotie voor € 2.879
Trek_ebike

Meer informatie

Wil je meer informatie over een promotie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.