Promoties

Bekijk onze fietspromoties hier op de website of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde).

MMR_MIRACLE_ULTEGRA_SE

MMR Miracle (Mavic) - maat M & L

Zijn ervaring in het internationale peloton spreekt tot zijn prestaties en concurrentievermogen. De MMR Miracle is voorbereid op de meest veeleisende routes en voor elke competitie: hier ben jij de enige limiet. Hoogwaardige details, zoals de Shimano Ultegra DI2 afwerking en de Mavic Cosmic Pro Carbon velgen, maken van de Miracle de meest interessante optie in zijn segment.

Normale prijs € 3.849, nu in promotie voor € 3.079

MMR Miracle - maat M & L

Zijn ervaring in het internationale peloton spreekt tot zijn prestaties en concurrentievermogen. De MMR Miracle is voorbereid op de meest veeleisende routes en voor elke competitie: hier ben jij de enige limiet. Hoogwaardige details, zoals de Shimano Ultegra DI2 afwerking, maken van de Miracle de meest interessante optie in zijn segment.

Normale prijs € 2.969, nu in promotie voor € 2.375
MMR_MIRACLE_ULTEGRA
mmr_rakish_10

MMR Rakish 10 - model 2020

De Rakish is een fiets die bekend staat om zijn snelheid. Het frame is gebouwd met Toray T700G-vezels, die de reactie van het frame aanzienlijk verbeteren. Verder is de fiets afgewerkt met een Shimano Deore XT 12 speed groep. De technologie, de G3-filosofie en een zorgvuldige selectie van componenten zorgen ervoor dat je er dol op zal zijn.

Normale prijs € 2.899, nu in promotie voor € 2.599

Trek TM3+ Lowstep - maat M

De TM3+ Lowstep is een elektrische trekkingfiets met duurzame componenten. Een 9-speed Shimano aandrijving, een krachtige Bosch motor (400Wh) die ondersteunt tot snelheden van 25 km/u, een geveerde voorvork met geïntegreerde verlichting en de meegeleverde accessoires maken hem uitermate geschikt voor zowel dagelijkse ritten als voor uitgebreide vakantieavonturen.

Normale prijs € 2.899, nu in promotie voor € 2.459
Fiets
B-1_100-Dame

Norta B-1100 (grijs & zwart) - maat 48

De Bosch Active Line van de derde generatie biedt de juiste ondersteuning voor ontspannen fietsplezier tot 25 km/u. De Powerpack 400Wh batterij zorgt voor een betrouwbare en duurzame energieopslag. Met een klik van de duim geeft de Purion boordcomputer alle essentiële informatie weer, terwijl je beide handen veilig aan het stuur houdt. 

Normale prijs € 2.249, nu in promotie voor € 1.899

Norta B-2300 - maat 48

De bijzonder stille Bosch Active Line Plus aandrijving zorgt voor een gelijkmatige en dynamische acceleratie. De Powerpack 500Wh batterij staat garant voor vele kilometers fietsplezier. Het framedesign met vloeiende vormen en harmonieuze lijnen bepaalt de nieuwe norm. De krachtige Magura HS11 velgremmen dragen bij tot een onbezorgde en betrouwbare rijervaring.

Normale prijs € 2.649, nu in promotie voor € 2.249
B2300

Meer informatie

Wil je meer informatie over een promotie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Scroll naar boven