Promoties

Bekijk onze fietspromoties hier op de website of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde).

Emonda_SL6_disc

Trek Emonda SL 6 Disc - maat 54

De Emonda SL 6 Disc heeft alle voordelen van een ultralichte carbon racefiets met als extraatje de weersonafhankelijke remkracht van hydraulische schijfremmen. Een volledige Shimano Ultegra aandrijving en steekassen voor en achter, maken hem tot de ideale keuze voor snelle roadies die onder alle weersomstandigheden de extra betrouwbaarheid van schijfremmen waarderen.

Normale prijs € 2.999, nu in promotie voor € 2.329

MMR Miracle - maat M & L

Zijn ervaring in het internationale peloton spreekt tot zijn prestaties en concurrentievermogen. De MMR Miracle is voorbereid op de meest veeleisende routes en voor elke competitie: hier ben jij de enige limiet. Hoogwaardige details, zoals de Shimano Ultegra DI2 afwerking, maken van de Miracle de meest interessante optie in zijn segment.

Normale prijs € 2.969, nu in promotie voor € 2.375
MMR_MIRACLE_ULTEGRA
MMR_MIRACLE_ULTEGRA_SE

MMR Miracle (Mavic) - maat M & L

Zijn ervaring in het internationale peloton spreekt tot zijn prestaties en concurrentievermogen. De MMR Miracle is voorbereid op de meest veeleisende routes en voor elke competitie: hier ben jij de enige limiet. Hoogwaardige details, zoals de Shimano Ultegra DI2 afwerking en de Mavic Cosmic Pro Carbon velgen, maken van de Miracle de meest interessante optie in zijn segment.

Normale prijs € 3.849, nu in promotie voor € 3.079

MMR Rakish 10 - model 2020

De Rakish is een fiets die bekend staat om zijn snelheid. Het frame is gebouwd met Toray T700G-vezels, die de reactie van het frame aanzienlijk verbeteren. Verder is de fiets afgewerkt met een Shimano Deore XT 12 speed groep. De technologie, de G3-filosofie en een zorgvuldige selectie van componenten zorgen ervoor dat je er dol op zal zijn.

Normale prijs € 2.899, nu in promotie voor € 2.599
mmr_rakish_10

Meer informatie

Wil je meer informatie over een promotie? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel te Ninove (Voorde). Wij laten je graag verschillende fietsen zien, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.