Established 2001, Belgium, Ninove

Fietsonderdelen

Wij hebben het allemaal in huis!

Om uw fiets helemaal op en top uit te rusten vindt u bij AR-SE Sport een ruim assortiment van toebehoren en accessoires. Fietstassen, boodschappenmandjes, kinderzitjes, een fietscomputer, ...Scherpe prijzen, snelle en correcte service

Wij begrijpen we dat een fietser meer nodig heeft dan alleen een fiets voor lange afstanden, dagelijks woon-werkverkeer of weekendtoertjes met familie en vrienden. Daarom bieden we een brede collectie fietsaccessoires & onderdelen aan waardoor jij meer mee kunt nemen en maximaal plezier hebt op de fiets. Bovendien kan je met ons brede assortiment aan fietsaccessoires uw bestaande fiets veiliger maken en geeft u uw fiets een persoonlijk tintje.

BANDEN

Een lekke band en een fiets die zwaar fietst, twee uitermate vervelende zaken waar je heel makkelijk wat aan kan doen! Belangrijk is dat je fiets is voorzien van banden met een goede anti-lek laag, maar nog belangrijker is dat de banden de juiste bandenspanning hebben. Door de anti-lek laag kun je dat met je handen nauwelijks goed voelen. Wij bevelen je daarom nadrukkelijk een pomp met spanningsmeter aan. De juiste bandenspanning staat vermeld op de buitenband.

FIETSPEDALEN – TRAPPERS – SCHOENPLAATJES

Net zoals er verschillende soorten fietsen bestaan, bestaan er ook verschillende soorten fietspedalen. Zo zijn er racefietspedalen en mtb, stadsfiets of toerfiets pedalen. Ook hebben we extra schoenplaatjes voor je klikpedalen.

WIELSET

Een goede wielset is van cruciaal belang voor het rijgedrag van de racefiets of mountainbike. Het ene fietswiel kan “misbruik” beter verwerken dan het andere. Wilt u een zo licht mogelijke fiets? Kies dan voor een carbon wielset. Het oog wil natuurlijk ook wat. Een fietswiel met een hoge velg geeft uw fiets net dat beetje extra sportiviteit.

...EN NOG ZOVEEL MEER!