Nieuwtjes & zo

ARSE sport plaatst hier regelmatig nieuws ..volg onze blog en kom alles te weten!

ARSE Sport exclusief verdeler MMR

De contacten met het merk werden in Spanje gelegd, thuisland van MMR Bikes. Daar is het merk reeds sterk vertegenwoordigd. MMR Bikes wil het merk Europees uitbreiden en daar kwam Arse Sport in het verhaal. Arse Sport verdeelt merken als Trek, De Rosa, Oxford, Dahon en JMS elektrische vouwfietsen. Met MMR Bikes maakt Arse Sport het aanbod compleet. MMR Bikes staat voor professionele mountainbikes, racefietsen en urban bikes.

“MMR Bikes staan prijs-kwaliteit enorm sterk. Zo krijg je qua afmontage veel meer bij MMR Bikes dan vergelijkbare spelers op de markt.”, legt Serge uit. Het assortiment gaat dan ook van mountainbikes tot urban biking en racefietsen. Elke sportieve rijder vindt er dus zijn gading.

Serge staat niet stil en wil het merk op Belgisch grondgebied introduceren en verdelen. Hij zoekt daarbij naar een zestal fietshandelaars die het merk wensen op te nemen in hun assortiment. Op termijn wil hij een twintigtal MMR verkooppunten in België. Dat is voldoende om de vraag servicegericht aan te kunnen. “Het merk vraagt geen verzadiging van verkooppunten. Het is de bedoeling dat elk verkooppunt een regio vertegenwoordigd. Zo blijven de fietshandelaars leefbaar concurrentieel.”, verduidelijkt Serge.

„Testen of aankopen? Dan kan je nu reeds bij ARSE sport Ninove terecht“

- Serge De Bilde -